Onze werkwijze

Wij helpen je graag verder

1 / Kennismaking

In de eerste stap luisteren we naar jouw wensen. We gaan voor een persoonlijke match en willen jou en je behoeften begrijpen. Technische opties, materiaalkeuzes, afwerkingsgraad en budgettaire mogelijkheden zijn daarbij belangrijk. Op basis daarvan maakt een professional een nauwkeurige en gepersonaliseerde prijsraming voor je op. Die lichten we vervolgens graag persoonlijk toe.

2 / Budgetraming en offerte

Naast het persoonlijke is ook een financiële match natuurlijk niet onbelangrijk. Samen bespreken we de opgemaakte prijsraming, gebaseerd op het kennismakingsgesprek. Vinden we een match? Dan maken we een gedetailleerde offerte voor je op. Dit vormt de basis van jouw renovatieproject en wordt volledig op maat gemaakt. Alle opdrachten, materiaalkeuzes en verantwoordelijkheden worden nauwkeurig opgelijst. Na het goedkeuren van de definitieve offerte kunnen we overschakelen naar de derde stap.

3 / Realisatie: voorbereiding, uitvoering en oplevering

Planning vormt de ruggengraat van een succesvol renovatieproject bij Yxilon. Zodra alle details van jouw droomproject helder zijn, starten we met de voorbereiding. Dit omvat zowel de praktische voorbereiding op de werf als de technische planning van het project zelf.

Zodra de voorbereiding voltooid is, begint de daadwerkelijke uitvoering. Vanaf het moment dat de eerste aannemer op de werf aanwezig is, coördineren we het project met nauwgezette aandacht. Het is ons doel om elke fase naadloos te laten verlopen en eventuele uitdagingen proactief aan te pakken.

Na voltooiing van de renovatie volgt de belangrijke fase van oplevering. Dit is het moment waarop we samen met jou als klant alles nauwkeurig doornemen. We streven naar een 100% voltooiing van het project en lopen gezamenlijk alle punten langs. Eventuele opmerkingen of aanpassingen worden in samenspraak met jou besproken en indien nodig aangepakt.

4 / Nazorg

Bij Yxilon stopt onze betrokkenheid niet na de oplevering van jouw renovatieproject. We geloven in een volledige nazorg om ervoor te zorgen dat je blijvend kunt genieten. Zo informeren we je graag over mogelijke subsidies waar je recht op hebt. Ook het correct beheren van documentatie na een renovatie is essentieel. We zorgen ervoor dat je alle nodige documenten en certificaten ontvangt, van garanties tot technische specificaties.

En om ervoor te zorgen dat alles blijft functioneren, voorzien we advies en begeleiding met betrekking tot het onderhoud van de nieuwe installaties. Bovendien ontvang je een PID (postinterventiedossier) dat alle relevante informatie over jouw renovatieproject omvat. Dit document is een waardevolle referentie voor toekomstige vragen of onderhoudsbehoeften. Aarzel dus niet om ons te contacteren. Jouw tevredenheid is onze prioriteit.

Meer over ons

Gedaan met tientallen telefoontjes tijdens de werkuren, want na één telefoontje met Yxilon heb jij alles onder controle. Met Yxilon kies je voor kwaliteit, afwerking en complete ontzorging. Ons team fungeert als één centraal aanspreekpunt voor jou.

Beschrijf jouw project en we nemen binnen de 3 werkdagen contact op

Ontvang je budgetraming