Over ons

Gedaan met tientallen telefoontjes tijdens de werkuren, want na één telefoontje met Yxilon heb jij alles onder controle. Met Yxilon kies je voor kwaliteit, afwerking en complete ontzorging. Ons team fungeert als één centraal aanspreekpunt voor jou.

Wij helpen je graag verder

Ons team

3

Jordy Van Vlierberghe

Bestuurder

3

Elke Kindt

Office Manager

3

Manuel Gutierrez

Werfleider

3

Didier Van Eeckhout

Projectcoördinator

3

Staf

Chief happiness officer

Yxilon is een groeibedrijf en daardoor steeds op zoek naar nieuw talent. Heb jij zin in een nieuwe uitdaging? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures en word onze nieuwe collega!

Kom gerust eens langs

Nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen betekenen? Kom gerust eens langs om al je plannen te bespreken of om ons je vragen te stellen. Ons team staat klaar om je te helpen en te adviseren.  Bovendien houden we je binnenkort op de hoogte van ons nieuwe magazijn dat we momenteel aan het bouwen zijn. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Waarom Yxilon? 

Yxilon staat voor kwaliteit, afwerking en complete ontzorging. De realistische planning en strikte opvolging zijn uitzonderlijke meerwaardes. Bij Yxilon zijn we niet afhankelijk van één onderaannemer, maar werken we samen met verschillende goede partijen. Daardoor kunnen we snel schakelen, zijn we flexibel en komen we onze afspraken na. Bovendien fungeren we als één centraal aanspreekpunt voor de klant. Gedaan met tientallen telefoontjes tijdens de werkuren. Na één telefoontje met Yxilon heb jij alles onder controle.  Dit alles zorgt voor een sterke vertrouwensrelatie en een tevreden klant. Ons doel is iedereen een goed gevoel geven.

Onze normen en waarden


PLUS

 

Persoonlijk

Bij Yxilon staat de klant centraal. Met onze persoonlijke aanpak maken we dan ook graag het verschil. Wij zijn er voor jou, om te luisteren naar jouw behoeftes en om samen de juiste oplossing te vinden. We zijn niet alleen resultaatgericht, maar ook bereikbaar en toegankelijk voor iedereen. Bij ons zijn klanten geen nummer, maar hechten we net veel belang aan opvolging. Zo kunnen we iedereen de juiste service en dienstverlening aanbieden. Wij zijn je enige rust- en aanspreekpunt doorheen het volledige proces en voor elke dienst.

Lange termijn

Als gevestigde waarde werken we steeds op een onderbouwde en professionele manier om de hoogste kwaliteit te leveren. Van planning en uitvoering van projecten tot de nazorg: we stralen kennis van zaken uit, in daden en woorden. De kwaliteit van ons werk ligt dan ook hoger dan de kwaliteit van de vraag. Zo leidt elk gesprek in ons bedrijf tot concrete acties en afspraken, want die leiden ons naar het gewenste resultaat. Van bij de start van een nieuw renovatieproject zetten we bij Yxilon alles op alles om zo efficiënt mogelijk het doel voor de klant te behalen. Met deze strategie richten we ons op succes op lange termijn.

Uitzonderlijk

Yxilon is een team van professionals. Iedereen beschikt over zijn of haar vakkennis en ervaring. Samen zorgen we voor een uitzonderlijke meerwaarde dankzij ons vermogen om oplossingsgericht te denken. Bij ons geen gedoe om met 20 partners samen te werken, want wij zijn het enige aanspreekpunt. Bovendien gaan we voor open en eerlijke communicatie met klanten en luisteren we naar hun wensen. Dat gebeurt op een eenvoudige manier: to the point. We denken mee, pakken het vast en zorgen voor een oplossing. Van A tot Z begeleiden we jou op een flexibele manier. Zo willen we steeds verder groeien.

Service

Dankzij onze flexibiliteit en reactiviteit stijgt onze service op maat naar een nog hoger niveau. Met een open geest kunnen we als team snel en effectief reageren op uitdagingen die zich voordoen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Met ons aanpassingsvermogen versterken we bij Yxilon het vertrouwen van klanten én medewerkers. Op onze beloftes kan iedereen rekenen: onze collega’s, Yxilon én de klant. En ook na de oplevering kan je op ons rekenen. Wij laten jou niet in de steek. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Bij Yxilon staat integriteit centraal, dat is onze kracht.

En om ervoor te zorgen dat alles blijft functioneren, voorzien we advies en begeleiding met betrekking tot het onderhoud van de nieuwe installaties. Bovendien ontvang je een PID (postinterventiedossier) dat alle relevante informatie over jouw renovatieproject omvat. Dit document is een waardevolle referentie voor toekomstige vragen of onderhoudsbehoeften. Aarzel dus niet om ons te contacteren. Jouw tevredenheid is onze prioriteit.

Onze partners